TOIMINTA

Paikaillinen toiminta 

MIILZA project ry:ssä nuoret saavat vaikuttaa ja ideoida toimintaa. Toimintaamme sijoittuu pääosin pääkaupunkiseudulle, jossa järjestämme nuorille suunnattuja tapahtumia.

Pyrimme järjestämään säännöllisin väliajoin kursseja, kerhoja, työpajoja ja yhteisiä illanviettoja. Aihealueina muun muassa taide- ja kulttuuri, monikulttuurisuus, globaalikasvatus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. 

Haluamme tehdä yhetistyötä paikallisten toimijoiden kuten järjestöjen ja Helsingin kaupungin kanssa. Mikäli sinulla on yhteistyöprojekti-idea, otathan yhteyttä!

Kansainvälinen toiminta

Temme yhteistyötä muiden eurooppalaisten nuorisojärjestöiden kanssa suunnittelemalla ajankohtaisia kursseja sekä projekteja. Pyrimme tarjoamaan koulutus- mahdollisuuksia joiden tavoitteena ovat nuorisotyön kehittäminen seka nuorten koulutustason, taitojen ja työllisyysmahdollisuuksien paraneminen. . 

 

Sosiaalinen vastuu ja solidaarisuus ovat osa MIILZA project ry:n arvoja, haluamme olla mukana kehittämässä kehitystyöhankkeita, jos sinulla on hankeidea, ota meihin yheyttä.

  • Facebook Globe
Lähetä sähköpostia
 miilzaproject@gmail.com
Seuraa meitä
​Facebookissa
Soita meille
044 3697255